Petra’s Taaltrainingen is gespecialiseerd in 1 op 1 begeleiding en verzorgt trainingen in Duits, Engels, Nederlands en Nederlands als tweede taal (NT2). Deze trainingen zijn zowel voor bedrijven als particulieren. Ze worden gegeven bij Petra’s Taaltrainingen (dichtbij het centraal station) in Arnhem.

Tevens kunt u bij Petra’s Taaltrainingen terecht voor redigeerwerk.

 Contact

Voor meer informatie over trainingen, huiswerkbegeleiding, examenvoorbereiding, redigeerwerk en zakelijke correspondentie kunt u mailen naar Petra’s Taaltrainingen: info@1op1taaltraining.nl.

 Wie is ...
Wie is Petra Dusebout

Petra Dusebout is tweetalig opgegroeid zowel Nederlandstalig als Duitstalig. Sinds haar jeugd heeft ze een passie voor taal. Haar specialismen zijn de grammatica en de structuur van talen. Na de middelbare school heeft zij Duits en Engels gestudeerd. Daarnaast is zij University of Cambridge CELTA gecertificeerd. Na jaren als secretaresse bij internationale ondernemingen gewerkt te hebben bleef haar wens om individuele taaltrainingen te geven bestaan. Na verdere specialisering in NT2 heeft zij in 2007 Petra’s Taaltrainingen opgericht.